Вид настаняване

...

Обща информация

Diamond Kiten *** е едно специално място за почивка на море в Китен, защото за нас важните сте Вие-Нашите гости . Основна наша задача е да се почувствате специален, важен и скъп , като Ви накараме да се върнете отново тук , да бъдете наш приятел , а  Диамант Китен да бъде като летен  Ваш дом, в който изкарате една безгрижна лятна почивка изпълнена с незабравими прекрасни спомени, който Ви топлят в студените зимни дни и Ви връщат отново при нас през лятото.  

  Diamond Kiten е разположен в центъра на Китен на тиха улица , на 100-200 м от южния плаж , на 800 м от плаж Атлиман, на 500 м от пристанището и автогарата, зад Кметство Китен, на 50 м 0т поща,  от медицински пункт и полиция   .

   В Diamond Kiten има апартаменти – студиа за двама и трима човка и двойни стаи, всяка с баня и тоалетна, тераса с маса столчета и сушилник, в спалното помещение има удобни легла без ограничители с по две възглавници с различна височина,   телевизор с плосък екран с канали на различни езици, климатик, огледало с тоалетка с табуретки и гардероб, в стаите в коридора им има хладилник с малка хладилна камера, кана за топла вода, чаши, прибори и чинии, а апартаментите  има малък кухненски кът в които са разположени- хладилник с малка хладилна камера, кана за топла вода, чаши, прибори и чинии, котлон и мивка. А първи етаж е на ниво нула и е изключително подходящо за семейства с детски колички и за хора с двигателни проблеми, като за тях са обособени вместо тераси просторни кътове от нашия двор и градина в който има градински мебели .    Всяко помещение има собствен дизайн и визия и Вие може да ги разгледате в нашия сайт www.diamondkiten.com

  За всички гости на последен етаж на сградата има открита тераса с място за почивка и релакс с невероятна гледка море, в сградата няма асансьор с цел тишина. За нашите най-малки гости имаме двор с градина и кът за игра. Всекидневно почистване на апартаментите и неколкократно на общите части. Ние изключително много държим на чистота в сградата!

 Работим с няколко ресторанта в които ползвате отстъпка!

 Очакваме Ви!!!

За съжаление, все още няма публикувани отзиви.