Вид настаняване

...

Обща информация

Семеен Хотел „РИНГ” е разположен на брега на язовир „Огоста”, предлагайки спокойствието, чистият въздух и красотата на естествената природа, въпреки, че хотелът е разположен само на 2 000 метра от административния център на град Монтана. От хотела се разкрива изключителна панорама, над водите на язовир „Огоста” се вижда целият северозападен дял на Стара планина, върховете Ком, Копрен, Миджур и Врачанският Балкан. На по–малко от един час път се намират природните феномени Белоградчишки скали, пещерите Магура и Леденика.

Домашни любимци

Домашните любимци са забранени.

Часове за Настаняване

След 14.00 часа.

Часове за Освобождаване

До 12.00 часа.

Удобства

 • WiFi
 • Асансьор
 • Бар
 • Гладене
 • Джакузи
 • Климатик
 • Колела под наем
 • Минибар
 • Обслужване по стаите
 • Паркинг
 • Пране
 • Ресторант
 • Рецепция
 • Сауна
 • Сешоар
 • Телефон
 • Тераса
 • Фитнес зала

Забавления и Спорт

За добрата форма на нашите гости предлагаме зала снабдена със стандартните рум фитнес уреди, сауна и тангенторна вана.

Терена около хотела и брега на язовир „Огоста” предлагат изключително добри възможности за колоездене тип „Cross country”, на разположение безплатно на нашити гости са пет велосипеда висок клас маутин байк и живописно трасе за колоездене.

Интернет

Навсякъде в сградата на хотел “Ринг” можете да използвате безплатния жичен и безжичен интернет.

Паркинг

Безплатен частен паркинг е достъпен на място (резервация не е необходима).

За съжаление, все още няма публикувани отзиви.

Монтана

МонтанаМонтана е грaд в Северозaпадна Бългaрия. Град Монтана е разположен в Предбалкана, на лeвия бряг на рeка Огoста и е възникнал на важен римски път около богат карстов извор. На изтoк от нeго се намира възвишението Пъстрина, на юг Монтанско бърдо, а на югозапад язовир Огоста. По данни на НСИ за 2011 година населението възлиза

Прочетете още

Настаняване / Видове стаи

Семеен Хотел „РИНГ” разполага с 9 луксозни стаи с балкон с изглед към Стара планина и водите на язовир „Огоста”. Оборудването и размерите на стаите отговаря на най-високите стандарти в Европа и включва климатична инсталация, мини бар, рум сървиз, телефон, кабелна телевизия, безплатен кабелен и wireless интернет, пране и гладене по заявка.

Хотел „РИНГ” разполага с 3 луксозни апартамента, включващи спалня, дневна и балкон с изглед към Стара планина и водите на язовир „Огоста”, 60 квадратни метра площ всеки. Оборудването отговаря на най-високите стандарти в Европа и включва климатична инсталация, мини бар, рум сървиз, телефон, безплатен кабелен и wireless интернет, кабелна телевизия – два телевизора, пране и гладене по заявка.

Президентски апартамент - Разположен самостоятелно на последния етаж на хотела, от двата му балкона се разкрива изключителна панорама, 90 квадратни метра площ и собствен луксозен кухненски бокс. Оборудването отговаря на най-високите стандарти в Европа и включва климатична инсталация, мини бар, рум сървиз, телефон, безплатен кабелен и wireless интернет, кабелна телевизия – два телевизора, вана, пране и гладене по заявка.

Настаняване на деца

Едно дете под 2 години остава безплатно в бебешко легло.

Едно дете от 3 до 8 години остава безплатно в допълнително легло.

Едно по-голямо дете или възрастен се таксуват EUR 15 на нощ в допълнително легло.

Всеки вид допълнително легло или бебешко креватче се поставят при заявка, която трябва да бъде потвърдена от хотела.

Барове и ресторанти

Ресторант „РИНГ” разполага със зала с 90 места и тераса с 40 места. Елегантно, топло и уютно архитектурно изпълнение, което кара нашите гости да се чувстват специални. Построихме и оборудвахме най-модерната кухня в северозападна България, купуваме продуктите само от проверени и утвърдени производители за да можем да предложим на нашите гости Европейски и Български ястия, които не се забравят. Сладкарската секция на нашата кухня предлага специално за нашите гости десерти по собствени рецепти. Ресторантът разполага с богата селекция Български, Италиански и Чилийски вина. Безупречното обслужване на нашите гости е най-важният ни приоритет.

Панорамният бар „SKY” разполага със зала на две нива с 40 места и тераса с 20 места. Уникално архитектурно и дизайнерско решение на залата и терасата, незабравима панорама към Стара планина, град Монтана и водите на язовир „Огоста”. Място за истински отдих, с повече от 60 различни алкохолни и безалкохолни коктейли на разmоложение, както и всякакви видове напитки, сладкиши и сандвичи. За тези които обичат качествената музика, 8000 вата професионална озвучителна система.

Данни за контакт

Телефон: +359 96 588 861
Факс: +359 96 588 862
Имейл: reception@ring-hotel.com

http://www.ring-hotel.com