Вид настаняване

...

Обща информация

Хотел Верона се намира на около 70 м от Часовниковата кула на град Бяла, на 50 м от Музея на Руско-турската война и на 2 км от моста Кольо Фичето

Домашни любимци

Домашните любимци са забранени.

Часове за Настаняване

След 13.30 часа

Часове за Освобождаване

До 12.30 часа.

Удобства

 • WiFi
 • Бар
 • Безплатни тоалетни принадлежности
 • Климатик
 • Конферентна зала
 • Копирен център
 • Магазин
 • Паркинг
 • Ресторант
 • Снек-бар
 • Тераса

Интернет

Безплатен Wi-Fi интернет в хотелските стаи.

Паркинг

Безплатен паркинг (резервация не е необходима).

За съжаление, все още няма публикувани отзиви.

Бяла (Русенско)

Бяла (Русенско)Град Бяла се намира в Централна Северна България, по поречието на река Янтра, на 54 метра надморска височина. Разположен е на 55 км от Русе, 48 км от Свищов, 55 км от Велико Търново. Населението на града възлиза на 7831 души за 2015 година. За пръв път селището се споменава през 1618 година в турски

Забележителности

ЗабележителностиНай-големите забележителности на Бяла са: Беленският мост (над река Янтра, построен от Колю Фичето); Музей на Освободителната Руско-турска война; Часовниковата кула; Църква „Свети Георги”; Лесопарк (на 7 км от Бяла в посока Попово) и други.

Прочетете още

Настаняване / Видове стаи

Хотел "Верона" разполага с 4 единични стаи. Всяка една от тях е климатизирана и разполага с цифрова ефирна телевизия, душ кабина и тоалетна. Стаите са със съвременен дизайн, безжичен интернет е достъпен от всяка точка на хотела, включително и единичните стаи, което ги прави подходящи за бизнес престоите Ви в гр. Бяла.

Хотелът разполага с 6 двойни стаи: 4 спални и 2 стаи с две единични легла, като последните са оборудвани с разтегателен диван, който осигурява 3-то място. Модерен дизайн, комфорт и всичко необходимо за Вашата семейна почивка или бизнес посещение в Бяла.

Настаняване на деца

Не могат да се настаняват деца в хотела.

Барове и ресторанти

Верен на традициите в гостоприемството, нашия ресторант поставя кулинарното изкуство в основата на добрия начин на живот.

Механата на хотел „Верона” ще ви впечатли с уникалния си дизайн вдъхновен от най-добрите български традиции. Модерната озвучителна система, в комбинация с живата музика  през уикендите допринасят за отличното настроение. Очакват ви весели и запомнящи се вечери с традиционната местна кухня, като в същото време бихте могли да опитате и кухня от други краища на България, като всичко това е комбинирано с добро и бързо обслужване. Хладно през лятото и топло и уютно през зимата, тук ще се почувствате удобно и приятно, наслаждавайки се на незабравими мигове с приятели, колеги, близки.

Разположен във фоайето край самия вход, гостоприемно Ви посреща Лоби барът на хотел "Верона". Насладете се на голямото разнообразие от коктейли и питиета в изисканият бароков стил на лоби бара.