Вид настаняване

...

Обща информация

Къмпинг Градина е един от най-старите и известни къмпинги по българското Черноморие. Това е мястото, където вече четири поколения къмпингари изкарват цяло лято откъснати от градските стрес и ежедневие – в хармония с морето и природата и гледка към вълните и остров Св. Иван.

„Градина“ се намира в залива между градчетата Черноморец и Созопол, по-близо до Черноморец. Достъпът до него е от първокласния път Созопол – Приморско.

Къмпингът е разположен на площ от 63 дка, с прилежаща плажна ивица от 60 дка и разполага с 168 места за настаняване на каравани, 21 за кемпери и 87 места за палатки. Разделен е условно на 4 зони, обособени в три линии спрямо брега на морето. Схема на къмпинг местата може да разгледате тук. Всички места са парцелирани и номерирани, като размерът им е 80 кв.м. Всяко от тях е електрифицирано (до 2,20 kW) и водоснабдено.

Тоалетните помещения в къмпинг „Градина“ са разположени така, че да са на максимално разстояние 50 м. от всяка къмпинг единица. Те са обновени и в тях се поддържа добра хигиена по няколко пъти на ден. Всеки гост разполага с ключ от баните и тоалетните, като по този начин се гарантира поддържането на чистотата им и използването им само от гости на къмпинга. Зоните за миене на съдове са на открито и са разположени през около 50 м. по дължина на алеите.

Къмпинг „Градина“ е един от най-слънчевите и пясъчни къмпинги по българското Черноморие. Въпреки това много от гостите могат да намерят удобни места за палатките си под естествената сянка на тополите, а най-запалените караванаджии – да резервират място на първа линия, където има изградени веранди от естествени материали за пълна романтика с изглед към морето.

В къмпинга има няколко заведения за хранене, плажни барове, магазин за хранителни стоки, снек бар, баничарница и кафене. На плажа са обособени игрища за плажен волейбол.

За спокойствието на гостите е осигурена денонощна охрана от общинската полиция, а алеите са осветени. Съществува режим на достъп, като влизането с автомобили е забранено през нощните часове – между 22:00 ч. и 08:00 ч.

Къмпинг „Градина“ се намира в близост до много забележителности по южното ни Черноморие – Старият град на Созопол, резерватът Ропотамо, Замъкът в Равадиново, ранновизантийката крепост Акра на полуостров Св.Никола при гр. Черноморец и тракийското светилище Беглик Таш при Приморско.

Домашни любимци

Домашни любимци на територията на къмпинга се допускат, след заплащане на такса в размер на 7 лв./ на ден.

Часове за Настаняване

настаняване след 14:00 часа

Часове за Освобождаване

Освобождаване до 12:00 часа

Удобства

  • WiFi
  • Банкомат
  • Барбекю
  • Достъп за хора с увреждания
  • Магазин
  • Паркинг
  • Ресторант
  • Собствен плаж

Забавления и Спорт

На плажа са обособени игрища за плажен волейбол, както и училища за уиндсърф и кайтсърф.

Интернет

ДА, безплатен интернет на територията на целия къмпинг.

Паркинг

Къмпингуващият има право на безплатен достъп за 1 бр. МПС, за което получава пропуск на рецепция, за второ МПС трябва да се заплати 15 лв./на ден.

За съжаление, все още няма публикувани отзиви.

Черноморец

ЧерноморецЧерноморец е град в Югоизточна България на около 24 км от Бургас и на 9 км от Созопол. До 1951 година името на града е Свети Никола. Разположен е на южният бряг на Бургаския залив. Малкият залив /от миналото този залив бил наричан от гърците Агиос Николас в превод Свети Никола/ има формата на подкова,

Спорт

СпортВ Черноморец има възможност за гмуркане, каране на сърф или джет или риболов.

Заведения

ЗаведенияНа главната улица в курорта има разположени магазинчета за сувенири, дрехи, както и заведения и ресторанти.

Прочетете още

Настаняване / Видове стаи

В къмпинга се предлагат места за настаняване както в собствени каравани и палатки, така и в луксозни бунгала.

КЪМПИНГ:

Къмпингът  разполага с 168 места за настаняване на каравани, 21 за кемпери и 87 места за палатки. Разделен е условно на 4 сектора, обособени в три линии спрямо брега на морето.

Всички места са парцелирани и номерирани, като размерът им е 80 кв. м. Всяко от тях е електрифицирано (до 2,20 kW) и водоснабдено.

Присъединяването към водата става с шланг (маркуч) към изграден модул с кран 1/2.

За всеки парцел има предвиден собствен извод с предпазител и присъединяването става с гумиран кабел и контакт тип „шоко”, собственост на караваната.

Сектор А, най-северен, предлага 76 места. Парцелите са разположени на 3 линии спрямо морето, като първата и втората линия са с 30 и 27 места и са предвидени само за сезонно отдаване.

Сектор В, също в 3 линии, е в централната част. Той предлага 57 места, 29 от които на първа.

Сектор Е се намира южно зад Сектор В. В него се настаняват само палатки и гости за краткосрочно пребиваване (например кемпери). Този сектор разполага с хубава естествена сянка. Планът за развитие предвижда тук да бъде обособена изцяло палаткова зона с открит кът за готвене и хранене. В момента зона Е предлага 21 места.

Сектор С се намира в най-южната част и разполага с общо 122 места, разпределени в 5 линии спрямо морето. И тук местата на първа и втора линия са само за целосезонно отдаване. Те са 33 и 28 на брой.

БУНГАЛА:

Намират се в непосредствена близост до морския бряг и пред тях се открива неповторима панорамна гледка към целия залив.

Можете да избирате между три типа бунгала:

Бунгало тип 1:

Общата му площ е 54м2. Състои се от дневна, напълно оборудван кухненски бокс, с 2 спални, самостоятелен санитарен възел, самостоятелна веранда, климатизация, телевизор, Wi-Fi, барбекю.

Бунгало тип 2:

Общата му площ е 41м2. Състои се от дневна, напълно оборудван кухненски бокс, с 1 спалня, самостоятелен санитарен възел, самостоятелна веранда, климатизация, телевизор, Wi-Fi, барбекю.

Бунгало тип 3:

Общата му площ е 41м2. Разположено е на две нива и се състои от дневна, напълно оборудван кухненски бокс, с 1 спалня, самостоятелен санитарен възел, самостоятелна веранда, климатизация, телевизор, Wi-Fi, барбекю.

 

Барове и ресторанти

В къмпинга има няколко заведения за хранене, плажни барове, магазин за хранителни стоки, снек бар, баничарница и кафене. На плажа са обособени игрища за плажен волейбол.