Вид настаняване

За съжаление, този обект не предлага онлайн резервации в момента

Обща информация

Вила Маргатина се намира в полите на Стара планина – 15 км от гр. Троян, в китното село Белиш. Вилата разполага с 14 места за нощувка, голяма битова механа с напълно оборудван  кухненски бокс, голям двор с барбекю, вътрешна камина, външна камина, малък басейн за летния сезон, топла вода, баня и тоалетна към стаите, телевизор във всяка стая, Булсатком в механата. Вилата е с невероятен изглед към Стара планина – от Тетевенския балкан до връх Ботев. Мястото е тихо, изолирано и е подходящо както за шумни компании, така и за семейства с деца. Вилата се намира високо в планината и е изолирана от всякакъв градски шум. Пътят до нея не е само асфалт. Гостите на вилата могат се радват на разходка из природата, бране на гъби или просто съзерцаване на невероятната гледка пред тях. Заповядайте при нас! Очакваме Ви!

Домашни любимци

Не се допускат вътре! Може да спят в парното помещение и да пребивават навън!!!

Удобства

  • Барбекю
  • Градина
  • Детски кът
  • Кухненски бокс
  • Самостоятелен санитарен възел
  • Тераса
  • Хладилник

За съжаление, все още няма публикувани отзиви.

Троян

ТроянТроян е град, разположен в Централна Стара планина, по поречието на река Осъм. Град Троян се нaмира в планински район. Намира се на 155 км от София, на 120 км от Пловдив, на 70 км от Плевен и на 35 км от Ловеч. По данни на НСИ населението на Троян за 2015 година е 20

Спорт

СпортВ града са добре изразени следните видове спорт: планинарство, ориентиране, пещернячество, карате, баскетбол, мотокрос и други. Водещи са каратето и баскетболът. Близо до Троян има писта за мотокрос с дължинa 1500 м. Тук се провежда кръг от Световния шампионат в клас МХ3 и Европейския шампионат по мотокрос ЕМХ2 и Източноевропейският шампионат по мотокрос в класове 65сс, 85сс, МХ1, МХ2, МХ3 и АТV. Официалнoто откривaне нa пистaта се е състояло на 14 юни 2009 година.

Забележителности

ЗабележителностиИнтересни места, които можете да посетите в Троян са: Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства; Троянски манастир; Беклемето; Римска крепост Состра (край село Ломец до Троян).

Прочетете още

Данни за контакт

Милко Нанков

тел. 0887 22 60 05