Информация за собственици

Включването на обекти за настаняване в каталога BGhotels.net е Безплатно.

В случаите когато желаете Вашият обект да бъде включен в секцията „Препоръчани места за настаняване” се заплаща месечна такса в размер на 30.00 лева.
Секция „Препоръчани места за настаняване” е видима в горната част на началната страница на каталога, в страниците на категориите обекти, както и в дясната странична лента в страницата на всеки обект, включен в каталога.
За включване на Вашия обект в секция „Препоръчани места за настаняване“, моля, свържете се с нас на bghotelsnet@gmail.com .

 

Регистрацията на Хотелиер става с попълване на онлайн регистрационна форма. Чрез регистрацията получавате потребителско име и парола, с които е възможен достъп до индивидуален административен панел, позволяващ регистрация на обекти и въвеждане и редактиране на информация за тях.

 

Какво получавате с регистрацията на Вашия обект в BGhotels.net?

  • Присъствие в нов и набиращ популярност каталог за хотели и места за настаняване в България.
  • Получавате директно онлайн запитвания от потребители на интернет.
  • Детайлно представяне на Вашият обект за настаняване с информация и снимков материал.
  • позициониране на Вашия обект в Google.
  • Безплатна реклама на Вашия обект и цени в каталога ни, както и в социалните мрежи.
  • Получавате удобен и лесен за работа панел за управление, чрез който ще можете да въвеждате и променяте данните за обекта, стаи, цени и др.

 

Профилът на всеки обект за настаняване включва информация за обекта, снимки, телефони за контакт на клиентите с Вас, цени(ако сте въвели такива), мнения на гости и други.

 

За да включите обект за настаняване в каталога BGhotels.net е необходимо първо да се регистрирате като потребител – собственик на обект за настаняване.

След като потвърдите Вашата регистрация чрез линк, изпратен на Вашия имейл, ще получите достъп до собствен административен панел за въвеждане и редактиране на обекти за настаняване, видове стаи, цени, снимки и др.

 

Добавянето на обект се извършва в следната последователност:

 

Метод 1

Добавете обект за настаняване. Видовете стаи и по желание цени за тях, се добавят в полето „Настаняване” в описанието на обекта.
Добавете снимки, удобства, адрес, данни за контакт.

Метод 2

  1. Ако нямате нужното време или не желаете да се занимавате, може да ни изпратите пълни данни за Вашия обект(адрес, описание, видове стаи, заведения, услуги, снимки, данни за контакт и др.) и ние ще публикуваме Вашия обект за настаняване вместо Вас напълно Безплатно.

Ако населеното място, в което се намира Вашият обект за настаняване липсва в нашия сайт, добавете обекта към най-близкото населено място, и ни пишете на bghotelsnet@gmail.com , за да добавим Вашето населено място и коригираме информацията.

 

Специална оферта:

Изработка на уеб сайт за Вашият обект за настаняване.

Ако все още нямате уеб сайт, BGhotels.net Ви предлага изработка на стилен сайт за Вашия обект за настаняване.
Уеб сайтовете се изработват от нашите приятели и партньори SEO агенция Монтеди.
Може да се свържете с тях директно на office@montedi.com или 0892 301 667.

Споменете им, че обектът Ви присъства в каталога BGhotels.net и идвате по наша препоръка, и ще получите директна отстъпка от 20% за изработка на уеб сайт за Вашия обект за настаняване или 15% отстъпка за SEO оптимизация и/или поддръжка на Вашия сайт.